maanantai 22. joulukuuta 2014

Ajan tappamista Kata beachilla

Kahden viikon Soi Dog rupeaman jälkeen meillä oli vielä viisi päivää jäljellä Phuketissa. Bangtaoon emme halunneet enää jäädä, joten aika summamutikassa kivan kuuloisen hostellin löydyttä suuntasimme Kata beachille, josta sinänsä emme tienneet paljoakaan.

Hostellille pääsy tuotti vaikeuksia, sillä ainakaan Phuketissa ja oikeastaan kaikissa maissa, joissa olemme käyneet tällä reissulla taksikuskeilla ei ole hajuakaan oman maansa osotteista. Joten viimeisen työpäivän ja matkojen jälkeen päädyimme vielä n. tunniksi pyörimään päättömästi ympäri Kata beachia. Lopulta kuitenkin useiden kyselyiden ja pysähdysten jälkeen pääsimme perille Fin hostelliin. Rättiväsyneinä painuimme suoraan untenmaille.

Pari päivää vietimme lähinnä vain rannalla makoillen, sillä Kata beachilla ei ollut meillä juurikaan tarjottavaa. Se oli aikamoinen turistirysä ja muutamista ravintoloista löytyi mm.  suomalainen ruokalista. Itse rantakaan ei ollut alkuunkaan kummoinen ja aivan liian tännä porukkaa. Olo oli hieman sellainen, että äkkiä kauas pois täältä. Viisi päivää tuli kuitenkin sinniteltyä.

Löytyi myös tänää...



Kohokohta varmaankin oli päiväreissu Patongille. Jungceylon ostoskeskuksessa kävimme elokuvissa katsomassa Nälkäpelin uuden osan ja saimme napostella kauan kaipaamiamme popcorneja, joita ei ollut tuntunut löytyvän mistään päin Aasiaa. Elokuvien jälkeen otimme vielä hoitopaketin kylpylästä, joka huokui luksusta. Molempien hieronnat olivat yhdet matkan parhaista ja kasvohoidot sai olon tuntumaan niin hyvältä. Toki tuona päivänä budjetti tuli ylitettyä melko reilusti, mutta pieni yllellisyys oli kyllä oikein tervetullutta.

Jungceylonissa nähtiin myös Elvisshow:D



Mitään sen erikoisempia aktiviteetteja emme Kata beachilla keksineetkään. Aika kului lähinnä odotellessa seuraavaan kohteeseen lähtöä ja tulevaa rakkaiden ystävien kohtaamista. Kata beach ei mielestämme ollut oikein sopiva paikka reppureissaajalle. Ja vaikka hostellimme oli oikein viihtyisä, ei siellä yöpyvien ihmisten kanssa saanut oikei kunnollista kontaktia luotua.



Siispä viimein viiden päivän jälkeen suuntasimme oikein tyytyväisinä nokkamme kohti lentokenttää ja uusia koitoksia Jakartassa.

"A traveler enters the world into which he travels, but a tourist brings his own world with him and never sees the one he's in"
- Thomas H. Cook

-Fanni & Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti