tiistai 21. lokakuuta 2014

Kauhua ja kemuja Kutalla

Viisi päivää sitten lähdettiin ihanasta Big Pineapplesta katsomaan menoa Kutalla, Balin ehdottomasti pahimmassa turistirysässä ja parhaassa bilepaikassa. Etukäteenkin oltiin jo kuultaa aika kauheita juttuja Kutasta, emmekä olleet kuullet kenenkään viihtyneen siellä kauempaa kuin yhden yön. Samoin kävi sitten meillekin, vaikka kahta yötä olimme suunnitelleetkin.

Lähdimme hostellista kohti Kutaa parin uuden tuttavamme kanssa. Ajoimme taksilla suoraan rannalle, joka olikin vielä ihan mukava paikka. Tosin mä olin niin hirveen palanut siinä vaiheessa, ettei ranta kauheasti hellinyt. Uiminen siellä oli aikamoista suurien aaltojen keskellä.

Rannan jälkeen alkoi päivän kauhuosuus. Mulla sen oikeastaan aloitti jo rannalta ostettu ihme nuudelikeitto, jossa oli jotain aivan järkyttävän ällöttäviä harmaita ja jänteisiä siskonmakkaran näköisiä lihaklönttejä... No homma kuitenkin paheni, kun yritettiin löytää majapaikkaa siinä hirveässä puotien, kaupittelevien paikallisten ja tööttäilevien taksien sekamelskassa. Se oli oikeastaan aivan sanoinkuvaamatonta. Joka puolelta joku huuteli "hei neiti tule ostamaan" ja välillä jopa tarttui kiinni. Aloimme tulla todella epätoivoisiksi, kun yösijaa ei löytynyt ja meininki oli sellainen. Sisulla kuitenkin selvisimme, kylläkin aikamoisen rapistuneeseen paikkaan.

Meidän ihanan hotellin vessa.  Missä pönttö??

Pääjuttu Kutalla oli tietysti lähteä viettämään yötä ulos. Ja aikalailla selvä juttu oli myös tehdä se Kutan kuuluisimmalla klubilla Sky Gardenissa. Kadulla jaettiin sinne ilmaislippuja, joilla sai myös yhden ilmaisen juoman. Menimme sinne kenties hieman liian aikaisin, mutta kun ilta lähti käyntiin meillä oli aivan huippu hauskaa. Sky Gardenia suosittelen kyllä kaikille, jotka tykkää kunnon bileistä.

Aamun tullen oli selvää, ettemme viihtyisi Kutalla toista päivää, vaikka yöksi saattaisimmekin myöhemmin palata!

" You've got to dance like nobpdy watching, love like you'll never be hurt, sing like there's nobody listening, and live like it's heaven on earth"
William W. Purkey

-Fanni & Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti