keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Ongelmia matkassa

Moikka taalta Footprints Hostellista Singaporesta. Perille on siis paasty, mutta ongelmitta ei olla kylla selvitty.

Hong Kongin lentokentalle asti kaikki meni ihan hyvin, eli ekat 18 tuntia matkastamme. Matkasta vasyneina menimme nukkumaan ja silla valin joku mukava kaveri varasti Julian laukusta torkeasti kameran, puhelimen ja kaiken kateisen, mita loytyi. Olo oli aika epatodellinen ja viela oudommaksi muuttui, kun paikalle tuli kolme hassua poliisimiesta ja pari norttitutkijaa selvittamaan tilannetta. Eihan tavaroita tietenkaan loytynyt, mutta ainakin tuli annettua lausunto ja tehtya rikosilmoitus...
Pitakaa siis tavaroistanne hyvaa huolta. Itse ainakaan en enaa paasta hetkeksikaan katsettani irti arvotavaroistani ja lentokentallakin nukun vain niiden paalla. Ehka talle kaikelle (varsinkin poliisiseurueelle) osaa jonkin ajan paasta ihan nauraakin, mutta talla hetkella nauru on kylla kovin kitkeraa.

Kaikesta huolimatta ollaan selvitty Singaporeen ja ensimmaisena paivana paasty heti kuluttamaan iso osa matkabudjettia, eli uudet tavarat on hankittu. 

Kuvia ei matkasta nyt valitettavasti ole, mutta muutama ehdittiin instagramiin laittaa ennen kameravarasta, joten seuraavassa postauksessa kuvia. Lupaamme kasi sydamella.

Eli Singaporesta tulossa oma postaus Balille paastyamme. Nyt suunta kohti elaintarhaa. 


“Though we travel the world over to find the beautiful,
 we must carry it with us, or we find it not.” 
-Ralph Waldo Emerson



- Fanni & Julia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti